100% SUN-day

Hej hopp!

Nu är jag åter hemma i Kramfors :) Det var en trevlig vistelse i Övik och en trevlig hamnfest - riktigt mycket folk var det och mycket marknad. Och visst fanns det klo, jag provade bara 2 gånger men fick int upp nå. :/ Att få träffa släkten och syrran gjorde det hela ännu bättre. :)

Erik Hassle


Meloooon! Ett måste då det är så kvavt och varmt!


Imorrn är det jobbdags igen! Det känns fint :) Ska nog börja kl 6 imorrn så man slipper en halvtimme av den heta solen under dagen.

Ha de!

Helgen

Imorrn sticker jag till Övik för att gå på Hamnfesten :) Erik Hassle ska spela på Rix FM festival :D.
Förhoppningsvis blir det någon klo också! (för er som inte vet vad klo är så är det såna där "boxar" på tivolin där man ska styra en klo för att försöka få upp mjukdjur etc.) Det ska bli kuligt! :)

Återkommer på söndag!

Ha de!

R.I.P

Idag trodde jag det skulle vara en vanlig seg och varm fredag men icke. När jag kommer till jobbet 06.30 hör jag att de pratar om Michael Jackson på Morgonpasset, varför undrar jag? När programledarna pratar om honom använder de ord som han var, han skulle....då går det upp för mig att han är död. :(

Michaels musik har sedan jag "upptäckte" honom när jag var runt 11-12 år betytt mycket för. När jag idag , ett antal år senare, lyssnar på samma låtar jag dansade och sjöng till när jag var barn så tycker jag fortfarande att hans låtar är fruktansvärt bra och jag blir fortfarande lika glad och upprymd. Michael Jackson var den första "idol" jag hade och den enda artist som har hängt med så länge i mitt liv. Jag tycker verkligen att hans musik är genialisk.

Jag tycker det är synd att han under det senaste decenniet verkade ha helt tappat kontrollen över sitt liv, det man har läst i media har ju varit allt annat än positivt. Vi kommer knappast få svar på om allt som stått i tidningen var sant eller inte, men faktum kvarstår fortfarande att han gjorde otroligt genialisk musik och att han var en sann underhållare på scenen. Så världen har verkligen förlorat en legend.

Det är svårt att blogga om det här eftersom jag har svårt att uttrycka hur jag känner i ord, de räcker liksom inte till och jag tror heller inte riktigt att jag har lyckats smälta nyheten. Kanske kommer det fler blogginlägg om MJ när det inträffat.

Den här videon tycker jag iallafall verkligen visar på vilken otrolig "performer" han var. Se och njut!
http://www.youtube.com/watch?v=cC1TTz2bMmM


Lite jobb på det här så...



Idag började jag jobba! Som bilden antyder så jobbar jag som städare.  Det känns väldigt skönt att ha kommit igång och att ha gjort första dagen. Jag trodde jag skulle vara helt död imorse då jag gick upp 05.30, men det gick faktiskt riktigt bra! :) Så nu blir det att arbeta de åtta veckorna som är kvar till Londonresan, vilket är bra eftersom jag verkligen behöver pengar till nämnda resa. :) Men jag kommer också att kunna lägga undan en del, vilket är ännu bättre.

Och vet ni! Jag klarade den jobbiga hemtentan jag skrev i kursen "Metodik i miljö- och hälsoskyddsarbete"! :D Oh yeeeah! :)

Så summa av kardemumman; en bra måndag :)

Ha de!

Söndagsskoj i Sundsvall

Idag var jag och mina föräldrar i Sundsvall för att handla lite ditt och datt. De skulle mest kolla på byggrejs eftersom de håller på att göra om nere i källaren, men det gjorde inte jag så mycket. :-P

Jag köpte bland annat detta:


Klänning från HM - tyvärr lite suddig bild men orka ta en ny och föra över på datan!



Linnébyxor, också från HM.



Affisch från IKEA, den ska jag rama in och hänga upp i mitt sovrum. :)

När jag gick runt i gallerian (jag gick själv eftersom föräldrarna var på byggaffär) så försökte jag tänka på att sträcka på mig och försöka ta lite mer plats eller vad man ska säga. Det kändes lite konstigt eftersom jag annars ofta brukar tänka på vad allt annat folk ska tänka om mig när de ser mig (jag själv tror ofta att de tycker jag ser konstig ut), vilket då leder till att jag känner mig väldigt uttittad. 

Jag vet att det låter helt galet att känna så men ändå var det mycket mycket värre för något år sedan så det går åt rätt håll iaf. :) Men iaf, när jag gick omkring idag, med mitt nya tankesätt, så kände jag mig mer avslappnad och brydde mig inte lika mkt om de andra som var där. Så det är verkligen nåt jag ska fortsätta med! :)

Ha de!

Midsommar på Rotsidan

Midsommarn firades med mamma, pappa och systeryster ute på Rotsidan. Rotsidan är ett naturreservat som är en 4 km lång kuststräcka med massa massa klippor.




Här tränar jag och syrran på vår foxtrot som vi via youtube hade lärt oss dansa under dagen :)


Vi hade tatt med oss jordgubbar och sånt som vi åt därute, gott! Solen lyste tyvärr med sin frånvaro, men det blåste inte så det var varmt ändå. :) Efter vi ätit jordgubbarna så gick vi runt på klipporna och tittade. Det var jättemysigt!

Jag bjuder på en liten midsommarfjantbild på mig från Rotis:


Nu ska jag fortsätta sticka på min tumvante! :)
Tjipp!

Ny blogg!

Nu ska jag prova att blogga här istället för Windows Live, får se hur det går :)

Idag känns det som en bra dag, körde bil för första gången på mycket mycket länge och det gick mycket bättre än väntat. :) Förhoppningsvis kan jag köra till Härnösand ikväll också. Ja till Härnösand ska vi för att hämta upp min kära syster som kommer hem till Kramfors för att fira midsommar! :)

Hmm, nu kom jag bort lite från det jag skulle skriva. Anledningen till att jag körde bil tidigare idag var för att jag skulle lämna en massa böcker till Erikshjälpen som ska öppna här i Kramfors. :) Då kände jag mig väldigt duktig, för varför ska man slänga saker när man kan lämna in dem till en sån second handaffär? Återanvändning är bra skit! :) Att lämna in saker till just Erikshjälpen är också bra därför att överskottet från butikernas omsättning går till biståndsarbete. Här är en länk till Erikshjälpen om ni vill läsa mer om dem eller se efter vart er närmaste butik ligger. http://www.erikshjalpen.se/view.php

Ja det här spontana inlägget får ses som startskottet för ny bloggen :)

Ha de!

RSS 2.0