Skolstart

Idag började skolan och jag fick träffa Johanna och Patrik igen, det var kul! :D Synd att jag fortfarande är ganska så krasslig dock men förhoppningsvis är det bättre imorrn. Men det kändes bra att vara tillbaka på skolan iaf, även om jag inte sagt nej till en veckas ledighet till. ;)

Vi ska skriva C uppsats nu och idag hade vi första introduktionen, det verkar vara ett bra upplägg...mycket egen tid och så. Sen känns det som att vi fick en bra handledare också som har koll på det här med att skriva uppsats och hur SPSS fungerar. :)

Jag ska skriva uppsats med Johanna och Patrik och imorrn ska vi träffas för att riktigt bestämma vad vi ska skriva om. Det blir något inom livsmedelstillsyn/-säkerhet iallafall. :)

Ha de!




Umeå!

Ja då är man tillbaka i Umeå igen. :)

Jag kom hit i onsdags men har inte kunnat göra så mycket eftersom jag har blivit sjuk. Men i torsdags var iallafall jag och mina föräldrar ute på Ersboda där jag köpte en cool fönsterlampa på Myrorna. Den ska jag nog ha i köksfönstret. Igår, lördag, var jag på stan med Mikael och då köpte jag ännu mer lampor - fast nu till vardagsrumsfönstret. Det blev jättefint! :)

                          
Lampan från Myrorna                    Lampan från Elkedjan - köpte 2 såna

En annan sak som hänt på sistone är att jag har gått och blivit kattägare på riktigt! :D Jag har nämligen tagit över vårdnaden för min brors katt Tiger, vilket jag tycker är helt underbart! Han är den finaste katten som finns! :)


 

Nu ska jag se The Mentalist och fortsätta sticka vantar till mamsen :)

RSS 2.0