Kort update!

I helgen som var åkte jag upp till Umeå till min kära lägenhet och de kära vännerna Mikael, Johanna och Patrik. Det blev en helg med mycket regn men också en hel del roligheter. Jag såg Ice Age 3 i 3D (vilket inte var så spännande som jag trodde :(), jag spelade biljard 2 gånger, fikade på Kafé Station, hängde på stan och grillade. Sen hann jag med lite slappning i lägenheten också. :) Det var skönt att komma tillbaka hem så att säga. :)


Snyggaste vanten i Umeå? Kanske!

Så här fin är min tumvante inthemaking!
Det är mitt första stickningsprojekt och jag känner på mig att det kommer bli ett x antal fler! :D 



Roligheter i Sundsvall

I helgen var jag då i Sundsvall, på torsdagen var vi på gatufesten och såg bland andra Erik Hassle, Ace of Base och EMD. Ace of Base var de bästa, kul att höra alla gamla hits! :) Jag körde lite klo också och kan ni tänka er, jag vann den här sötingen! Jag kallar honom Artur. :) Det var verkligen en actionladdad klorunda när jag vann honom, så det var riktigt kul! :) En kul grej som hände under kvällen var att när vi såg på EMD kom det fram en brittisk kille till oss och frågade lite om musiken och sådär. Det slutade med att han ska guida Lena och mig i London när vi åker dit i mitten på augusti. :)



På fredagsmorgonen tog jag och Mikael en liten promenad längs vattnet och så här fint såg det ut då:


Sen gick vi alla på stan och shoppade lite grand, efter det gick vi hem och började ladda för kvällen happening! Logdans på Jättendal! Jag har aldrig vart på nåt sånt förut men Lena tycker att det är hur kul som helst. Jag är beredd att hålla med även om det kändes lite nervöst så där först gången. Men jag gillade stämningen där och kan lätt tänka mig att gå på någon fler sån dans. :)

På lördagen sov vi ut eftersom det vart ju sent både torsdagkväll och fredagkväll, sen gick vi in på stan för att se Darin på Stora scen. Där träffade jag en klasskompis, Katarina, vilket var roligt och oväntat. :) Sen åkte jag hem till Kramfors med bussen 15.25. :-P :)

Ha de!


Snart helg!

Den här veckan är kortvecka för mig :) Jag har tagit ledigt på fredag och har jobbat in så jag kan sluta till 12 imorrn. Jag ska nämligen åka till Sundsvall med Lena och Mikael för att gå på gatufesten på torsdag. Sen ska vi sova över i min brors lägenhet tills på lördag. På fredagen ska vi gå på dans i ett ställe som heter Jättendal. Det ska bli spännande och kul att prova på det. :)

Så det blir ett längre blogginlägg med updates om det på söndag :)

Igår när jag kom hem och var alldeles slut efter jobbet (det är sjukt jobbigt att städa när det är så jäkla varmt, jag vill ha kyla!!!) så hade mamma köpt jordgubbar....mums!!!! Jag tycker att säsongens jordgubbar hittills har varit av otroligt skiftande kvalitet men dessa var perfekt! Kolla in bilden så ser ni vad jag menar :)



RSS 2.0