Fin besök

I helgen fick jag besök av mamma, pappa och syster. De kom i fredags lagom till Idol, så vi myste framför tvn. Jag tyckte programmet var riktigt bra och min favorit, Calle, var så duktig och söt. :) Synd att Camilla inte åkte ut men man kan ju inte få allt.

I lördags åkte vi ut på Ersboda och sen in till stan. Jag passade på att köpa fyra säckar kattsant på Willys när man åkte bil. :) På Jula köpte jag en värmefläkt som går varm (höhöhö) här hemma, så nu slipper jag äntligen frysa! Jag köpte även nya vinterskor ute på Skokanonen så nu är jag verkligen rustad för vintern med nya skor, ny jacka, egenstickade vantar och en mössa in-progress.

Lördagsmiddagen åt vi på Balder, jag tog Black & White med pommes frites. Det var gott och väldigt trevligt. Tyvärr fick mamma vänta väldigt länge på sin efterrätt men som tur var fick vi rabbat på notan utan att ens behöva be om det, så det var ju bra. :)


Gottigott...gott!

Igår köpte jag en helt underbart god chokladkaka på maxi! Lindt Intense Orange! Apelsin och choklad tycker jag är en hyfsat oslagbar kombination och den här innehåller riktiga bitar av apelsin plus flisad mandel som gör det hela lite krispigt! När jag såg på film förut idag så drack jag kamomillte samtidigt som jag åt denna choklad, vilket gjorde att chokladen smälte i munnen pga värmen från teet. Det var sannerligen gottigottgott! :D
 


Roooligt!

Idag visade Johanna och Patrik mig en film på Youtube som var helt underbart rolig...och lite söt också faktiskt. :)

Titta och njut!

http://www.youtube.com/watch?v=4YFmCAdhdNQ

Min älskling! ♥♥



Hej hej!

Jag har köpt ny vinterjacka och jag är såå himla nöjd! Köpte den på Stadium nu i helgen (Stadium är en förjäkla underbar affär förresten!) Så här ser den ut:


I helgen införskaffades även nytt garn, så nu till veckan ska jag börja sticka en mössa. Känns spännande med ett nytt stickprojekt då jag stickat fyra par tumvantar. :)

Helgen i övrigt har varit rolig. :) I fredags var jag hos Ida och åt tacos samt såg Idol och det känns som att jag, som så många andra, måste kommentera årets startfält. :) Calle är en solklar favorit hos mig...men snälla...Camilla!? Hon har inget där att göra, det enda hon gör är att ta upp en plats för de som förtjänar den bättre!

Igår, lördag, var jag på stan med Mikael och sen kom det lite folk hit innan vi drog iväg till en inflyttningsfest på Ålidhem. Det var kul :), men man känner sig lite sliten idag även fast alkohol inte intogs. Jag är inte van att gå och lägga mig sent tror jag. Jag är en trött människa. :)

Ha de!

RSS 2.0